A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Голованівської селищної ради

Новини

Семінар-практикум учителів географії та історії

   21 грудня 2018 року у філії навчально-виховного комплексу «Голованівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів ім. Т.Г.Шевченка-гімназія» «Межирічківська загальноосвітня школа» відбувся районний семінар учителів географії та історії.

15:55 21.12.2018

Семінар вчителів біології та хімії

14 грудня 2018 року на базі НВК "Голованівська ЗШ І-ІІІ ступенів ім Т.Г.Шевченка - гімназія" відбувся практичний семінар для учителів біології та хімії. Вчителі-предметники мали можливість опанувати сервіс  Classtime разом з тренером Яровою Вітою Вікторівною, навчались створювати  тести для учнів, здіснювати їх аналіз, наповнювати урок  візуалізацією рівня розуміння та прогресу  класу в живому часі. Крім того, Віта Вікторівна запропонувала програму Quizzy-2.0 для створення та використання тестів  на уроках у тих випадках, коли відсутнє підключення до мережі Інтернет.  З питаннями щодо організації інклюзивного навчання присутніх ознайомила директор КУ"Інклюзивно-ресурсний центр Голованівської раонної ради" Явецька Людмила Іванівна та психолог центру Безносюк Оксана Василівна. 

14:56 17.12.2018

Семінар практичних психологів і соціальних педагогів

12 грудня 2018 року у Голованівському будинку дитячої та юнацької творчості відбувся семінар практичних психологів і соціальних педагогів на тему: «Діяльність школи порозуміння». Світлана Михайлівна Лизун, керівник районного методичного об’єднання представила матеріали з профілактики і вирішення конфлікту з використанням медіації: методичні розробки занять, тренінгів для учнів,педагогів і батьків, рекомендації з проведення Кола вибору. Працівники психологічної служби переглянули відеофільм «Конфлікт + медіатор», презентації щодо діяльності шкільної служби порозуміння, опрацювали методичний посібник «Шкільний центр медіації. Крок за кроком» (Упорядники Шестакова Л., Кашина А.); обговорили алгоритм створення служби порозуміння у закладах загальної середньої освіти, отримали методичні рекомендації

10:49 12.12.2018

Семінар-практикум учителів фізики

   7 грудня  2018 року у філії навчально-виховного комплексу «Голованівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів імені Т.Г.Шевченка-гімназія « Клинівська загальноосвітня школа» відбувся семінар-практикум учителів фізики на тему « Формування креативності на уроках  фізики та в позаурочний час»

15:37 07.12.2018

Районний етап всеукраїнського конкурсу "Учитель року-2019"

   На виконання наказу начальника управління освіти, науки, молоді та спорту Кіровоградської обласної державної адміністрації від 25 червня 2018 року № 493-од «Про проведення першого та другого турів Всеукраїнського конкурсу «Учитель року - 2019»   у Голованівському районі з 22 по 30 листопада 2018 року проходив перший етап Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2019» в номінаціях «Географія» та «Основи здоров’я».

14:02 30.11.2018

Районний семінар учителів математики

   30 листопада 2018 року на базі Побузької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів відбувся районний семінар вчителів математики на тему «Застосування  елементів STEM-освіти на уроках природничо-математичних дисциплін. Проектування ІКТ-супроводу  уроку як компонента інформаційно-освітнього середовища». Учні школи щиро привітали учасників семінару та побажали їм плідної праці. Заступник директора школи з навчально-виховної роботи Майборода Л.М. ознайомила гостей із навчально-матеріальною базою закладу. Після ознайомлення зі школою учасники семінару розпочали свою роботу. Закалашнюк А.А., методист районного методичного кабінету відділу освіти, молоді та спорту Голованівської районної державної адміністрації, ознайомила учасників із планом роботи. Відповідно до плану роботи семінару вчителем математики Побузької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Дудко Людмилою Іванівною проведено урок  математики у 6-А класі на тему « Відношення» із застосуванням елементів  STEM-освіти. Людмила Іванівна презентувала STEM-проект «Порахуй кількість пшеничних зернин», фінальний ярмарок-вернісаж STEM-ідей. До роботи учнів-винахідників були залучені всі учасники семінару.

13:03 30.11.2018

Педагогічний міст

   21 листопада 2018 року  відбувся педагогічний міст між учителями початкових класів Вільшанського району та Побузької  ЗШ І-ІІІ ступенів. Учасники заходу   відвідали урок «Читання», який провела  Наумова Тетяна Анатоліївна  в 1 класі   за програмою науково-педагогічного проекту «Інтелект України». Раснюк Олена Георгіївна провела урок в 1 класі  за програмою НУШ тиждень «Мода». Після уроків відбулося обговорення програм за якими працюють учителі 1 класів, тренера НУШ Майборода Лілія Миколаївна та Абажей Людмила Ігорівна дали відповіді на питання які цікавили учителів про планування та заповнення класних журналів.

16:04 23.11.2018

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень