A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Голованівської селищної ради

Новини

Засідання творчої груди директорів закладів дошкільної освіти

Відповідно до плану роботи районного методичного кабінету відділу освіти, молоді та спорту Голованівської  райдержадміністрації на базі закладу дошкільної освіти «Малятко» смт Голованівськ  13 лютого  2019 року відбулося засідання творчої груди директорів закладів дошкільної освіти з проблеми «Системний підхід до управління закладом дошкільної освіти».

09:32 14.02.2019

Засідання творчої групи керівників закладів дошкільної освіти Голованівського району

Відповідно до плану роботи районного методичного кабінету відділу освіти, молоді та спорту Голованівської  райдержадміністрації на базі закладу дошкільної освіти «Малятко» смт Голованівськ  13 лютого  2019 року відбулося засідання творчої груди директорів закладів дошкільної освіти з проблеми «Системний підхід до управління закладом дошкільної освіти».

15:48 13.02.2019

Організація та проведення VІІІ обласного Конкурсу дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей»

   На виконання листа заступника голови Кіровоградської обласної державної адміністрації  С.Лобанової від 06 грудня 2018 року № 01-18/1192/0.4 «Про організацію та проведення VIІІ обласного Конкурсу дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей», згідно Указу Президента України від 18 серпня 2006 року № 685/2006, з метою популяризації питань охорони праці, а також привернення уваги суспільства, у тому числі свідомо активної молоді, до існуючих проблем у сфері охорони праці, виховання культури безпечної праці на виробництвах України у підростаючого покоління, як майбутніх роботодавців та працівників, а також популяризації превентивних методів запобігання нещасним випадкам на виробництві та професійним захворюванням, відділом освіти, молоді та спорту райдержадміністрації до закладів освіти району було  направлено лист, План заходів та Положення  «Про організацію та проведення VIІІ обласного Конкурсу дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей».

15:49 11.02.2019

Оголошення для вчителів історії

13 лютого 2019 року в інформаційно-ресурсному центрі Голованівського ліцею ім. Т.Г.Шевченка відбудеться засідання круглого столу на тему «Українська революція – доба національного державотворення»  в рамках відеоконференції «Українська революція: 100 років надії  і боротьби». Початок  роботи о 9.00 годині.

13:58 31.01.2019

Програма спільного семінару

Програма спільного семінару науково-методичної лабораторії суспільствознавчих дисциплін комунального закладу «Кіровоградський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти ім. Василя Сухомлинського» та методичного кабінету відділу освіти, молоді та спорту Голованівської райдержадміністрації з використанням системи відеоконференції з проблеми «Українська революція – 100 років надії та боротьби»

14:01 24.01.2019

Семінар-практикум учителів 1 класів

   9 січня 2019 року відбувся семінар-практикум учителів 1 класів з проблеми «Практичне використання мультимедійної дошки на уроках в 1 класі». Ковбасюк Н.Л., учитель початкових класів Голованівського ліцею ім. Т.Г.Шевченка ознайомила присутніх з можливостями використання мультимедійної дошки на уроках, підготувала практичні завдання для учасників. Під час заходу Скоріна О.М., методист Побузького ЗДО «Ромашка» та Парахонько О.В., вихователь Голованівського ЗДО «Малятко» розглянули питання наступності в роботі дитячого садка та школи,  зробили аналіз програм для дітей дошкільного віку «Впевнений старт» та «Дитина». Крім того обговорили методичні рекомендації щодо заповнення класного журналу учнів 1 класу та питання сертифікації учителів.

08:47 09.01.2019

Колегія  відділу освіти, молоді та спорту Голованівської райдержадміністрації

   21 грудня 2018 року на базі НВК "ГОЛОВАНІВСЬКА ЗАГАЛЬНООСВІТНЯ ШКОЛА І-ІІІ СТУПЕНІВ ІМ.Т.Г.ШЕВЧЕНКА-ГІМНАЗІЯ"відповідно до плану роботи на 2018 рік була проведена чергова колегія  відділу освіти, молоді та спорту Голованівської райдержадміністрації   керівників закладів освіти. У роботі колегії взяли участь члени колегії, керівники закладів освіти.

09:47 22.12.2018

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень