A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Голованівської селищної ради

Новини

Привітання жінок, які виховують прийомних дітей

До Міжнародного жіночого дня 8 Березня, сьогодні в залі Голованівського будинку дитячо-юнацької творчості відбулось особливе вітання – тих жінок, які замінили своїм прийомним дітям їхніх рідних мам. Кожна із них свого часу вирішила реалізувати свій особистісний потенціал як матері для чужих дітей, знаючи, що разом з дітьми прийдуть нерозуміння оточення, дитячі страхи, байдуже ставлення до своїх дітей біологічних батьків, які позбавлені батьківських прав. Та розуміння того, що дитину потрібно не тільки одягнути і нагодувати, але їй ще потрібне відчуття захищеності, відчуття того, що вона ще комусь потрібна, окрім самої себе, надає сили і натхнення жінкам, що взяли на себе непросту й відповідальну місію – виховати й підготувати дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, до самостійного життя.

17:44 06.03.2019

Семінар-практикум учителів української мови та літератури

     6 березня 2019 року в Перегонівському ліцеї відбувся семінар-практикум учителів-словесників з проблеми «Формування ключових компетентностей учнів на уроках української мови та літератури засобами  сучасних освітніх технологій». Учитель цього ж навчального закладу провела урок української літератури у 5 класі на тему «Зірка Мензатюк. «Таємниця козацької шаблі». Пригодницька повість про мандрівку історичними місцями сучасної України». Учні переказували найяскравіші фрагменти твору, створили презентацію і карту про місця подорожі головних героїв, аргументовано висловлювали власну думку щодо проблем, порушених у  творі. Ознайомилися з особливостями епічних творів.

09:49 06.03.2019

Районний семінар-практикум учителів зарубіжної літератури

  20  лютого 2019 року у Голованівському ліцеї ім. Т.Г. Шевченка  відбувся  районний семінар-практикум учителів зарубіжної літератури з проблеми: «Освітні орієнтири уроку зарубіжної літератури в контексті Нової української школи».

14:52 22.02.2019

Відеоконференція з проблеми "Українська революція - 100 років надії і боротьби"

    На виконання розпорядження  голови обласної державної адміністрації від 29 лютого 2016 року №89-р «Про заходи з відзначення в області 100-річчя подій Української революції» 13 лютого 2019 року відбувся спільний семінар навчально-методичної лабораторії комунального закладу «Кіровоградський обласний інститут післядипломної освіти імені Василя Сухомлинського» (завідувач Наталія Сергіївна Черткова, методист  Інна Володимирівна Відіборенко) та районного методичного кабінету відділу освіти, молоді та спорту Голованівської районної державної адміністрації (методист Ірина Анатоліївна Рибак)  з використанням системи відеоконференції з проблеми «Українська революція - 100 років надії та боротьби».

14:03 14.02.2019

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень