A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Голованівської селищної ради

Нарада керівників закладів освіти щодо організації освітнього процесу

Дата: 11.03.2022 13:39
Кількість переглядів: 132

 

11 березня 2022 року  за результатами онлайн-наради департаменту освіти і науки  Кіровоградської обласної військової адміністрації з питань організації освітнього процесу у закладах освіти під керівництвом Сергія Туза, начальника відділу освіти, молоді та спорту Голованівської селищної ради, відбулася нарада керівників закладів освіти. Були розглянуті питання: відновлення освітнього процесу, особливості фінансування та функціонування закладів під час військового стану, виконання трудового законодавства в особливий період.
         З 14 березня 2022 року у закладах загальної середньої та позашкільної освіти відновлюється освітній процес за дистанційною формою навчання. У закладах дошкільної освіти освітній процес призупинено.
        Звертаємо увагу, що відповідно до листа Міністерства освіти і науки України від 06 березня 2022 року №1/3371-22 «Про організацію освітнього процесу» надається можливість для підключення до дистанційної форми навчання здобувачам освіти з числа внутрішньо переміщених осіб за місцем тимчасового перебування. Для цього одному з батьків необхідно до 12.00 години 14 березня 2022 року написати заяву на ім’я керівника закладу освіти і отримати необхідні підручники у бібліотеці закладу.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень