A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Голованівської селищної ради

Розпорядження про зміну засновника

Дата: 25.12.2020 09:46
Кількість переглядів: 100

ГОЛОВАНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

 

Третя сесія Голованівської селищної ради

Восьмого  скликання

 

Рішення

 

від  22 грудня 2020 року                                                                                        №  58

 

смт  Голованівськ

 

Про надання згоди на безоплатне прийняття у комунальну власність  Голованівської  селищної ради комунального майна із спільної власності територіальних громад селищ та сіл району

Відповідно до статей 26, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про  передачу об'єктів права державної та комунальної власності», постанови Кабінету Міністрів України від 21 вересня 1998 № 1482 «Про  передачу об'єктів права державної та комунальної власності», статті 89 Бюджетного кодексу України, розпорядження голови Голованівської районної державної адміністрації від 22 грудня 2020 року №279-р «Про  вихід відділу освіти, культури, молоді та спорту Голованівської районної державної адміністрації зі складу засновників Голованівського будинку дитячої та юнацької творчості та Побузького центру дитячої та юнацької творчості», рішення Голованівської районної ради від 18 грудня 2020 року № 14 «Про вихід Голованівської районної ради зі складу засновників комунальних закладів, установ і підприємств та надання згоди на передачу комунального майна із спільної власності територіальних громад селищ та сіл району до комунальної власності Голованівської, Побузької селищних рад та Перегонівської сільської ради», враховуючи висновки постійних комісій селищної ради з питань регламенту, депутатської діяльності, законності, правопорядку, взаємодії з правоохоронними органами та боротьби з корупцією та комісії із соціальних питань, селищна рада

В И Р І Ш И Л А:

1. Надати згоду на безоплатне прийняття з 01 січня 2021 року в комунальну власність Голованівської селищної ради із спільної власності територіальних громад селищ і сіл Голованівського району нерухомого майна (будівлі та споруди), основних засобів, інших оборотних і необоротних активів і матеріальних цінностей комунальних закладів, підприємств та установ:

- Комунального некомерційного підприємства «Голованівська центральна районна лікарня» Голованівської районної ради (Код ЄДРПОУ 01995137);

- Комунального некомерційного підприємства «Голованівський центр первинної медико-санітарної допомоги» Голованівської районної ради (Код ЄДРПОУ 38401359);

- Голованівського ліцею ім. Т.Г. Шевченка Голованівської районної ради (Код ЄДРПОУ 23232546);

- Закладу дошкільної освіти «Малятко» Голованівської районної ради (Код ЄДРПОУ 24709111);

- Закладу дошкільної освіти «Дзвіночок» Голованівської районної ради (Код ЄДРПОУ 34163416);

- Закладу дошкільної освіти «Сонечко» Голованівської районної ради (Код ЄДРПОУ 34163531);

- Комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Голованівської районної ради Кіровоградської області (Код ЄДРПОУ 42324820);

- Комунального закладу «Музей історії Голованівського району»  (Код ЄДРПОУ 26321262);

- Комунального закладу «Музей історії підпільної молодіжної організації «Спартак» с. Красногірка (Код ЄДРПОУ 26321823);

- Комунального закладу «Голованівський районний будинок культури»  (Код ЄДРПОУ 26322669);

- Комунального закладу «Голованівська районна бібліотека для дітей»  (Код ЄДРПОУ 26322056);

- Комунального закладу «Голованівська районна бібліотека для дорослих ім. С.В. Шеврякова»  (Код ЄДРПОУ 26322043);

- Комунального закладу «Голованівська дитяча школа мистецтв» Голованівської районної ради (Код ЄДРПОУ 02222986);

-Голованівського будинку дитячої та юнацької творчості (Код ЄДРПОУ 36654439);

- Голованівської дитячо-юнацької спортивної школи (Код ЄДРПОУ 26321440);

- Голованівського районного центру професійного розвитку педагогічних працівників Голованівської районної ради Кіровоградської області (Код ЄДРПОУ 43833400).

2. Визначити засновником комунальних закладів, підприємств та установ, зазначених у пункті 1 цього рішення Голованівську селищну раду.

3. Уповноважити селищного голову Голованівської селищної ради Цобенко С.О. своїм розпорядженням створити комісію по прийому-передачі майна, зазначеного у п.1 цього рішення.

4. Комісії в строк до 4 січня 2021 року забезпечити  прийом-передачу вказаного майна та надати відповідні Акт прийому-передачі на затвердження селищній раді.

5. Керівникам Комунальних закладів, підприємств та установ, зазначених у пункті 1 цього рішення здійснити заходи щодо внесення змін до Установчих документів та їх державної реєстрації.

6. Після прийняття-передачі майна закріпити його на праві оперативного управління (на праві господарського відання) за Комунальними закладами, підприємствами та установами, зазначеними у пункті 1 цього рішення, балансоутримувачам укласти з Голованівською селищною радою договір на закріплення  майна, що перебуває у комунальній власності селищної ради на праві оперативного управління. 

7. Балансоутримувачі Комунальних закладів, підприємств та установ, зазначені у пункті 1 цього рішення у разі відсутності  правовстановлювальних документів (свідоцтва про право власності),  а також  у разі відсутності технічної документації на майно, яке буде закріплено за Користувачем, зобов’язані  протягом 3-х місяців своїм коштом виготовити ці документи.

8. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань фінансів, бюджету, управління комунальною власністю  та  соціально-економічного розвитку.

 

Селищний голова                                                     Сергій  ЦОБЕНКО


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень