A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Голованівської селищної ради

Районний семінар-практикум учителів англійської мови

Дата: 23.11.2018 15:23
Кількість переглядів: 70

   23 листопада  2018 року у навчально-виховному комплексі «Голованівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів ім. Т.Г.Шевченка - гімназія» відбувся районний семінар-практикум учителів англійської мови з проблеми: «Використання традиційних та інноваційних технологій навчання для успішного оволодіння учнями іноземною мовою».

   Ліліана Василівна Коваль, спеціаліст вищої кваліфікаційної категорії, старший учитель, провела урок у 6-а класі на тему: «Багато, багато років тому назад…». Учні здійснили цікаву подорож у минуле, побували у віртуальному музеї, переглянули презентації, закріпили  уміння і навички вживання дієслів минулого часу у діалогічному та монологічному усному і писемному мовленні. Учителька представила сучасний урок з використанням smart-дошки.

   Анжела Станіславівна Чепіль, Лілія Олександрівна Лиса, Олена Юріївна Подкаура, вчителі філій навчально-виховного комплексу «Голованівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів ім.Т.Г.Шевченка-гімназія» спільно провели урок у 6-б класі на тему: «Шкільне життя». Введення в іншомовну атмосферу, розвиток навичок аудіювання,читання,говоріння,письма відбувалось через форми роботи, які мають комунікативно-діяльнісний та інтерактивний характер.

   Учасники семінару обговорили реалії  впровадження і навчально-методичне забезпечення Нової української школи, ознайомились з обладнанням інноваційного навчально-тренінгового класу.  Педагоги прийшли до висновку ,що ефективність інноваційних підходів до викладання іноземних мов у сучасній школі залежить від бажання і здатності вчителів скористатись позитивним досвідом щодо творчого підходу  у навчанні, розуміння необхідності  поєднання традиційних методів і технологій з новітніми тенденціями.

 

 

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень