A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Голованівської селищної ради

Перевірка підготовки закладів освіти району до роботи у 2019/2020 навчальному році

Дата: 08.08.2019 14:05
Кількість переглядів: 67

Відповідно до наказу начальника відділу освіти, молоді та спорту районної державної адміністрації від 31 липня 2019 року № 149 «Про перевірку підготовки закладів освіти району до роботи у 2019/2020 навчальному році» та з метою оцінювання технічного стану обладнання, устаткування навчальних приміщень закладів освіти району, створення безпечних і комфортних умов освітнього процесу для запобігання травматизму його учасників у закладах освіти з 01 по 07 серпня 2019 року здійснено моніторинг готовності закладів освіти до початку нового 2019/2020 навчального року. Перевірки здійснювались робочою групою у складі спеціалістів та методистів відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації, представників Голованівського районного управління Головного управління  Держпродспоживслужби в області та районного відділу управління ДСНС України у області.

Під час перевірки особлива увага членів робочої групи була зосереджена на ході проведення ремонтних робіт навчальних кабінетів, спортивних залів, приміщень соціально-побутового призначення (харчоблоків, туалетів, котелень), покрівель, облаштуванні територій, виконання заходів з протипожежної безпеки.

Враховуючи освітню реформу, здійснювалась перевірка готовності закладів освіти до роботи в умовах Концепції «Нова українська школа». Продовжується робота по створенню нового освітнього простору у класах початкової школи, який має забезпечити доступність і комфортність сучасних умов навчання, розвитку та спілкування учасників освітнього процесу, забезпечення сучасним навчальним обладнанням, засобами навчання.

Хоча не всі заплановані роботи з підготовки до навчального року виконані, робочою групою відзначено, що усі заклади освіти продемонстрували належну готовність до нового 2019/2020 навчального року. Працівникам закладів вдалося виконати значний обсяг робіт та створити комфортні умови для навчання школярів і виховання дошкільнят.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень