A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Голованівської селищної ради

Районний освітянський форум

Дата: 28.08.2019 14:14
Кількість переглядів: 72

28 серпня 2019 року на базі Голованівського ліцею ім.Т.Г.Шевченка відбувся районний освітянський форум. В форумі взяли участь заступник голови районної державної адміністрації Ольга Бугаєнко, голова районної ради Богдан Кучмій, начальник відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Сергій Туз, директори опорних закладів, завідувачі філій, керівники закладів позашкільної освіти, педагогічні працівники закладів освіти. Освітяни зібралися, щоб підвести підсумки минулого навчального року та визначити нові завдання на 2019/2020 навчальний рік.

Начальник відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Сергій Туз окреслив нові орієнтири освітянської галузі у новому 2019/2020 навчальному році, довів основні шляхи покращення діяльності галузі освіти району у навчальному році.

Було відзначено здобутки педагогічних колективів, керівників шкіл, окремих учителів. До привітання та нагородження педагогічних працівників району долучилися і керівництво райдержадміністрації та районної ради. Найкращі заклади освіти нагороджено грамотами.

Гості Форуму мали можливість отримати творче натхнення від концерту, організованого відділом культури, туризму та культурної спадщини райдержадміністрації та закладами освіти району.

Керівники закладів освіти району продовжили роботу у локації «Організація роботи керівника освітньої установи у 2019/2020 році».

30 серпня працювали локації вчителів-предметників та заступників керівників закладів загальної середньої освіти.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень