A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Голованівської селищної ради

Семінар-практикум учителів фізики

Дата: 07.12.2018 15:37
Кількість переглядів: 77

   7 грудня  2018 року у філії навчально-виховного комплексу «Голованівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів імені Т.Г.Шевченка-гімназія « Клинівська загальноосвітня школа» відбувся семінар-практикум учителів фізики на тему « Формування креативності на уроках  фізики та в позаурочний час»

 До учасників семінару з привітальним словом звернулися завідувач філії Рибак Олена Анатоліївна та психолог Гайдай Наталія Анатоліївна.

    Методист відділу освіти, молоді та спорту Голованівської районної державної адміністрація Закалашнюк Алла Анатоліївна ознайомила присутніх з планом роботи, наголосила на важливості засобів активізації пізнавальної діяльності учнів на уроках фізики та особливостей розвитку творчого потенціалу вчителів та учнів засобами інформаційно-комунікаційних технологій, а також розвиток педагогічної майстерності в умовах впровадження нової української школи.

    У ході практичної частини учитель фізики Соловей Наталія Миколаївна провела урок фізики у 7 класі на тему: «Узагальнення і систематизація знань, умінь і навичок з теми « Механічний рух» де було представлено різні форми та методи. Після відвіданого уроку учасники семінару завітали на « Фізичний ярмарок» де діти продавали теоретичні та дослідницькі знання.

    Заключним етапом семінару був виступ практичного психолога  комунального закладу «Інклюзивно-ресурсного центру» Василенко Анастасія Сергіївна з теми «Інклюзія в освітньому процесі сучасної української школи».

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень