A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Голованівської селищної ради

Випускники району отримали свідоцтва з відзнакою

Дата: 03.08.2020 11:05
Кількість переглядів: 71

Випускники 2020 року наразі вже мають можливість подавати свої документи до вищих навчальних закладів.

У цьому році процедура визначення медалістів дещо змінена. Оскільки ДПА у формі ЗНО не є обов’язковим, то діти за власним бажанням можуть або ж зараховувати його до своїх атестатів, або ні. Такий бонус від Міністерства освіти і науки за рахунок того, що певний період в дітей випав з курсу навчальної програми, а далі все проводилось лише дистанційно.

Наші випускники також скористалися цим правом – і за власним бажанням або ж вносили свої результати до свідоцтв, або ні.

Наразі вже всі школярі району отримали свідоцтва про здобуття повної загальної середньої освіти. У Побузькому НВО випускників – 25, у Перегонівському НВО – 18, у Голованівському НВО – 68.

Серед них є і золоті та срібні медалісти. У 2020 році року свідоцтва з відзнакою «За високі досягнення у навчанні» (золота медаль) отримали Яна Шеремет, Софія Штука, Ігор Демченко (Голованівський ліцей ім.Т.Г.Шевченка) та Денис Яремчук (Побузький Ліцей), а з відзнакою «За досягнення у навчанні» (срібна медаль) Віолетта Чиж та Дар’я Соколова (Голованівській ліцей ім.Т.Г.Шевченка).

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень