A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Голованівської селищної ради

Районні змагання з міні-футболу

Дата: 27.06.2020 16:56
Кількість переглядів: 84

27 червня 2020 року відбулись районні змагання з міні-футболу, присвячені Дню молоді. Турнір проходив на новому футбольному полі із штучним покриттям.

6 команд виявили бажання взяти участь в цьому спортивному дійстві та позмагатись за звання кращого з кращих.

На початку спортивного дійства усі вони, згідно жеребкуванню, розділились на дві групи. Команди грали по круговій системі в своїх групах.

Футболісти «Гладіатор» з Голованівська здобули дві перемоги над командами «Голованівськ» та «Перегонівки» і посіли перше місце усвоїй групі. В другій групі команда «Ветеран» перемогла суперників з «Журавлинки» та «Молодіжку».

Фінальна гра відбулась між командами «Гладіатор» та «Ветеран» в дійсно напруженому та професіному ритмі і закінчилася з рахунком 1:1. Переможця довелось визначати по пробиттю післяматчевих пенальті.

З рахунком 5:4 перемогу святкували гравці «Гладіатора». Друге ж місце отримали, відповідно, гравці «Ветерана», а третє місце посіла команда «Голованівськ», яка в стиковому матчі переграла команду «Молодіжка».

Після завершення футбольного дійства всі призери були нагороджені цінними подарунками від Голованівського відділу освіти, культури, молоді та спорту райдержадміністрації.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень