A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Голованівської селищної ради

Урочистості з нагоди відкриття міні-футбольного поля зі штучним покриттям

Дата: 25.06.2019 12:00
Кількість переглядів: 82

25 червня у смт Голованівськ відбулось урочисте відкриття міні-футбольного поля зі штучним покриттям на території районного стадіону «Колос».

Шановні гості: тимчасово виконуючий обов’язки голови облдержадміністрації Сергій Коваленко, голова Голованівської райдержадміністрації Олег Голімбієвський та Голованівський селищний голова Сергій Цобенко особисто привітали всіх присутніх з цією подією. Вітаючи присутніх з цією гарною подією, Сергій Коваленко зауважив, що завжди приємно брати участь у відкритті нових об’єктів. Він розповів, що це 21 міні-футбольне поле на Кіровоградщині.

Почесне право перерізати стрічку і відкрити спортмайданчик було надано: тимчасово виконуючому обов’язки голови облдержадміністрації С.Коваленку, голові районної державної адміністрації О.Голімбієвському, Голованівському селищному голові С.Цобенку та юним футболістам, які захищають честь району у спортивних змаганнях.

З державного бюджету та бюджету Голованівської селищної ради на будівництво нової спортивної споруди було виділено по 750 тисяч гривень, загальна вартість будівництва 1млн. 500тис.грн.

За участю учнів Голованівського ліцею ім. Т.Г.Шевченка відбувся танцювально-патріотичний флешмоб. Після, посадовці вручили школярам приємні подарунки.

Новеньке футбольне поле одразу протестували юні спортсмени, тут для них організували товариський турнір.

Нове міні-футбольне поле зі штучним покриттям – це нові можливості для занять спортом, підтримки здорового способу життя та забезпечення необхідного фізичного розвитку для підростаючого покоління мешканців Голованівського району.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень