A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Голованівської селищної ради

Привітання жінок, які виховують прийомних дітей

Дата: 06.03.2019 17:44
Кількість переглядів: 78

До Міжнародного жіночого дня 8 Березня, сьогодні в залі Голованівського будинку дитячо-юнацької творчості відбулось особливе вітання – тих жінок, які замінили своїм прийомним дітям їхніх рідних мам. Кожна із них свого часу вирішила реалізувати свій особистісний потенціал як матері для чужих дітей, знаючи, що разом з дітьми прийдуть нерозуміння оточення, дитячі страхи, байдуже ставлення до своїх дітей біологічних батьків, які позбавлені батьківських прав. Та розуміння того, що дитину потрібно не тільки одягнути і нагодувати, але їй ще потрібне відчуття захищеності, відчуття того, що вона ще комусь потрібна, окрім самої себе, надає сили і натхнення жінкам, що взяли на себе непросту й відповідальну місію – виховати й підготувати дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, до самостійного життя.

«8 Березня – це свято, схоже із загадковою жіночою душею, сповненою таємничості, трепетного очікування чогось нового і прекрасного. Воно приносить тепло перших променів весняного сонця, символізуючи життєдайне оновлення природи, вінцем якої є людство, а жінки були й залишаться його кращою половиною. Жінки, які виховують прийомних діточок заслуговують особливої пошани та подяки»... З такими словами звернулись до присутніх директор  центру соціальної служби сім’ї дітей та молоді Довга О.В.   та начальник служби у справах дітей Голованівської РДА Карабенюк Т.Л.

  Свято мам завжди дуже емоційне та трепетне, але від сьогоднішнього свята у всіх присутніх з'явилось  почуття гордості та приємних вражень від того, що кожна дитина презентувала присутнім свої таланти, вміння і досягнення: картини, серветки та іграшки, випічку, власні вірші, пісні,танці....І саме головне, що майже перед кожною презентацією звучали слова «А ми з мамою.....»

Педагоги Голованівського РБДЮТу разом із вихованцями підготували святкову програму та провели майстер-клас із виготовлення подарунків для мам.  А після закінчення святкової програми працівники соціальних служб для сім"ї дітей та молоді вручили  всім учасникам свята солодкі подарунки.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень