A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Голованівської селищної ради

Колегія відділу освіти, молоді та спорту Голованівської РДА 27 лютого 2019 року

Дата: 27.02.2019 14:03
Кількість переглядів: 61

27 лютого 2018 року на базі Голованівського ліцею ім.Т.Г.Шевченка відповідно до плану роботи на 2019 рік було проведено засідання  колегії відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації. У роботі колегії взяли участь члени колегії, керівники закладів загальної середньої та позашкільної освіти.

На порядок денний винесено такі питання:

1. Про аналіз випадків травматизму в закладах освіти району.

2. Про організацію та проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2019 році.

3. Про соціально-психологічний супровід освітнього процесу.

4. Про організацію у закладах загальної середньої освіти освітнього простору Нової української школи.

5. Різне.

З першого питання виступила методист районного методичного кабінету відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Топольнік І.П., яка проінформувала присутніх про аналіз випадків травматизму в закладах освіти району за 2018 рік.

З другого питання виступила Мирошниченко О.В, завідувач районного методичного кабінету відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації, яка розповіла про особливості проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2019 році та наголосила на забезпеченні організованої роботи щодо реєстрації учнів на основну сесію зовнішнього незалежного оцінювання.

Наступною виступила Гончарук О.І., методист районного методичного кабінету відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації, яка ознайомила присутніх з організацією соціально-психологічного супроводу освітнього процесу.

З питання організації у закладах загальної середньої освіти освітнього простору Нової української школи виступила Харкавенко А.В., методист районного методичного кабінету відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації.

Рішення колегії з даних питань прийняті одноголосно.

Після засідання колегії виступила головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Кобзар О.В., яка ознайомила присутніх з Інструкцією з діловодства у закладах загальної середньої освіти.

Методисти районного методичного кабінету відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Закалашнюк А.А. та Тернавська В.В. вручили директорам опорних шкіл і завідувачам філій: дипломи І (районного) етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів малої академії наук України; дипломи за участь в обласному фотоконкурсі «Моя родина без насильства»; грамоти і подяки районного етапу Всеукраїнського конкурсу учнівських колективів екологічної просвіти «Земля – наш спільний дім».

Рибак І.А., методист районного методичного кабінету відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації, вручила директорам опорних шкіл і завідувачам філій сертифікати учителям історії за участь у спільному семінарі з КЗ КОІППО ім. В.Сухомлинського з використанням системи відеоспостереження.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень