A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Голованівської селищної ради

Лист-подяка працівникам закладів освіти Голованівської селищної ради

Дата: 04.03.2022 13:24
Кількість переглядів: 133

 

Шановні колеги!

        На українську землю прийшло лихо, яке  сіє неспокій та безжально стинає цвіт нації – найкращих синів свого народу. Біль утрат тривожить щодня душу кожного українця. Мужністю, хоробрістю та відчайдушністю відзначаються наші військові, котрі сміливо і гідно боронять  наші міста і села, захищаючи матерів, жінок, дітей, кожного з нас та рідну землю.  

        Щиро дякуємо військовослужбовцям, добровольцям – усім, хто відчув свій моральний обов’язок перед країною та її людьми і піднявся на боротьбу з агресором, терористами, що наважилися посягнути на святу для кожного з нас українську землю.     

        Події в країні змінили багатьох, показали істинну сутність кожного.

        Як керівник відділу освіти, молоді та спорту Голованівської селищної ради, дякую працівникам закладів освіти, які здійснюють психологічну, моральну, матеріальну підтримку, безперервно передають, постачають необхідні речі, продукти, ліки, зібрані рідними, близькими, небайдужими людьми, українським бійцям, біженцям, бійцям територіальної оборони.

         Я впевнений, що наш народ відстоїть цілісність нашої держави, її волю, золоті жита і мир, і ми повернемося до виконання своїх професійних обов’язків – сіяти розумне, добре, вічне.

 

 

Начальник відділу освіти, молоді та спорту

Голованівської селищної ради                                                Сергій ТУЗ

 

 

 

 

v


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень