A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Голованівської селищної ради

Семінар-практикум учителів географії та історії

Дата: 21.12.2018 15:55
Кількість переглядів: 93

   21 грудня 2018 року у філії навчально-виховного комплексу «Голованівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів ім. Т.Г.Шевченка-гімназія» «Межирічківська загальноосвітня школа» відбувся районний семінар учителів географії та історії.

   Оксана Георгіївна Войченко, завідувач філії, провела ознайомлювальну екскурсію по закладу. Інтегрований урок географії та історії у 10 класі на тему: «Місце Японії в світі та Азіатсько-Тихоокеанському регіоні. Особливості постіндустріального розвитку Японії» провели  Тетяна Іванівна Чорненька, вчитель географії , та Наталія Петрівна Павліченко, вчитель історії. Урок продемонстрував можливості цілісного опрацювання певної теми, необхідність запроваджувати інтеграцію у освітній процес. Ірина Анатоліївна Рибак, методист районного методичного кабінету, акцентувала увагу на відмінностях інтегрованого уроку від бінарного та уроку з використанням міжпредметних зв’язків, представила рекомендації щодо проведення такого уроку.

   Педагоги здійснили подорож до Японії - «країни див», під час якої під керівництвом Ольги Петрівни Макарчук, педагога-організатора закладу, виготовили модель сакури, стали свідками  японської чайної церемонії, познайомилися з елементами культури країни.

   Людмила Іванівна Явецька, керівник інклюзивно-ресурсного центру Голованівської районної ради, та Оксана Василівна Безносюк, психолог центру, висвітлили особливості  впровадження інклюзивної форми навчання в сучасний освітній простір та відповіли на питання.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень