A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Голованівської селищної ради

Семінар-практикум  учителів української мови та літератури

Дата: 16.11.2018 15:24
Кількість переглядів: 85

   16 листопада 2018 року в НВК «Голованівська ЗШ І-ІІІ ст. ім. Т.Г.Шевченка-гімназія» відбувся семінар-практикум  учителів української мови та літератури. Розпочався захід літературною композицією, присвяченою Дню української писемності та мови.  Урок української літератури  на тему «Федько як особистість. Роль портрета, пейзажу, діалогу художніх деталей» провела Смоленська В.В., спеціаліст І кваліфікаційної категорії. Урок проведено з дотриманням вимог до сучасного компетентнісного уроку з використанням ІКТ.  Віта Василівна розвивала вміння учнів  висловлювати власні міркування щодо прочитаного, використала елементи кольористики як засіб вираження внутрішнього світу героя.  Шестикласники характеризували щедрого на добро Федька, виявляли роль художніх засобів у творі.   

     Цікаво провела  гала-зустріч «Минуле у майбуття через сьогодення» Арчібасова Т.С., спеціаліст вищої категорії.  Ми  здійснили екскурсію віртуальним Музеєм воскових фігур. У гості до нас прийшли бандуристка, Нестор Літописець, Ярославна, Бджола та Шершень, Маруся, Т.Г.Шевченко – герої  творів та непересічні постаті, з якими учні знайомляться у 9 класі.

     Рибак І.А, методист районного методичного кабінету відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації, звернула увагу вчителів-словесників на залучення школярів у конкурсах мовно-літературного спрямування.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень