A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Голованівської селищної ради

Змагання "Захисник Кіровоградщини"

Дата: 06.10.2020 15:16
Кількість переглядів: 78

Вперше "Захисник Кіровоградщини" проходить у новому форматі, враховуючи нові межі районів області. Змагання відбувались не лише між командами Голованівського району, а у за участю  Гайворонського, Вільшанського та Благовіщенського районів.

В рамках проєкту проходило кілька естафет:

збір та розбір  військової зброї;

кантування колеса та прохід під «павутиною»;

силовий конкурс – підйом та переворот на перекладині;

туристична смуга перешкод;

стрільба з пневматичної зброї з положення стоячи, лежачи та з коліна;

перетягування канату.

Урочистості розпочались з підняття державного прапору та вітальних промов гостей заходу. Сергій Туз, начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту  побажав юним захисникам, аби ці навички були для них просто хорошим досвідом, а не життєвою необхідністю.

Новий формат  районів дає змогу в рази зменшити кількість учасників на обласному етапі, обравши кращих з кращих. Тобто, в Кропивницькому будуть змагатись всього лише 12 команд (призери кожного із чотирьох районів), а не 39, як це було минулі роки.

Новостворений Голованівський округ представлятимуть учасники з Гайворона, Голованівська та Благовіщенського. Ці хлопці вибороли перше, друге та третє місця відповідно.

Також всі юні спортсмени  отримали кубки, грамоти й медалі після завершення урочистостей.

В організації заходів  допомогли представники Голованівського БДЮТу,  вчителі фізкультури та захисту України району. Польову кухню для всіх учасників заходу організували працівники Голованівського відділу ДСНС України в районі та учні професійно-технічного училища № 38.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень