A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Голованівської селищної ради

Засідання колегії відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації 22 травня 2019 року

Дата: 28.05.2019 14:23
Кількість переглядів: 59

22 травня 2019 року відбулося засідання колегії відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації. У роботі колегії взяли участь члени колегії, директори опорних закладів освіти та завідувачі філій.

На порядок денний винесено питання:

1. Про атестацію та сертифікацію педагогічних працівників.

2. Про стан організації харчування у закладах загальної середньої освіти.

3. Про підсумки проведення районних олімпіад з навчальних дисциплін та участь учнів шкіл району у обласних та Всеукраїнських олімпіадах у 2018/2019 навчальному році.

4. Про індивідуальне та інклюзивне навчання у 2018/2019 навчальному році.

5. Інше.

Про атестацію та сертифікацію педагогічних працівників доповідала методист районного методичного кабінету відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Харкавенко А.В., яка повідомила, що обов’язковою умовою організації та проведення атестації та сертифікації педагогічних працівників є дотримання законодавчих та нормативних вимог, об’єктивність в оцінюванні діяльності педагогів.

Про стан організації харчування у закладах освіти доповідала методист районного методичного кабінету відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Закалашнюк А.А. Питання організації харчування є одним з пріоритетних питань роботи закладів загальної середньої освіти.

Про підсумки проведення районних олімпіад з навчальних дисциплін та участь учнів шкіл району у олімпіадах інформувала методист районного методичного кабінету відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Рибак І.А., яка відмітила, що для отримання високих результатів необхідно здійснювати систематичну підготовку протягом усього  навчального року, удосконалювати форми і методи організації роботи зі здібними учнями.

Методист районного методичного кабінету відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Гончарук О.І. та директор комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Явецька Л.І. обговорили з керівниками закладів освіти питання забезпечення організації індивідуального та інклюзивного навчання.

Також, методистами районного методичного кабінету розглядалися питання про участь учнів у Малій академії наук учнівської молоді; про підвищення рівня безпеки та гігієни праці молодих працівників; про проведення в районі Дня захисту дітей; про участь у концерті Кіровоградської філармонії; про підведення підсумків ІІІ районної олімпіади з японського мистецтва та про особливості мовного супроводу під час оздоровлення учнів у шкільних таборах з денним перебуванням.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень