A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Голованівської селищної ради

Засідання районного методичного об’єднання керівників гуртків

Дата: 29.01.2020 14:15
Кількість переглядів: 70

                                            

Позашкільна освіта відіграє вагому роль в розвитку особистості, формування її компетентності та сприяє максимальній інтеграції в соціум, допомагає знаходити оптимальні засоби реалізації свого особистісного потенціалу.

29 січня 2020 року в Побузькому центрі дитячої та юнацької творчості відбулося засідання районного методичного об’єднання керівників гуртків  з теми «Ключові компетентності особистості в позашкільній освіті».

Методист відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Тернавська В.В. ознайомила присутніх з ключовими компетентностями в позашкіллі. Презентацію «Напрацювання оригінального педагогічного стилю колективом Побузького ЦДЮТу в процессі виховання здорового покоління» представила заступник директора Побузького ЦДЮТу Лісовенко О.П. Практична робота проходила в творчих локаціях: «Використання сучасних матеріалів на заняттях гуртка «Вироби із шкіри» (керівник Полянецька Т.О.), «Казка на заняттях «Орігамі» (керівник Вєтрова О.В.), «Розвиток уяви засобами художньої кераміки» (керівник Бархатова К.К.), «Методика роботи в гуртку «М’яка іграшка»  (керівник Третьякова О.Є.), «Друге життя для використаних речей при виготовленні сувенірів» (керівник Гавриленко В.О.).

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень