A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Голованівської селищної ради

Колегія відділу освіти, культури, молоді та спорту райдержадміністрації

Дата: 30.09.2020 13:43
Кількість переглядів: 72

30 вересня 2020 року відбулося засідання колегії відділу освіти, культури, молоді та спорту райдержадміністрації.

На порядок денний винесено наступні питання:

1. Про стан готовності закладів освіти до нового 2020/2021 навчального року.

2. Про результати зовнішнього незалежного оцінювання у 2019/2020 навчальному році.

3. Про підсумки оздоровлення, відпочинку дітей та учнівської молоді влітку 2020 року.

Вирішили зняти питання «Про підсумки оздоровлення, відпочинку дітей та учнівської молоді влітку 2020 року» з порядку денного у зв’язку з тим, що оздоровлення дітей у пришкільних таборах з денним перебуванням не проводилося з причини введення карантинними обмеженнями, введеними з 11 березня 2020 року.

З першого питання виступила фахівець відділу освіти, культури, молоді та спорту райдержадміністрації Ольга Кобзар, яка повідомила, що у закладах освіти району проведено відповідну роботу щодо належного початку нового 2020/202 навчального року. У 2020/2021 навчальному році зусилля відділу освіти, культури, молоді та спорту райдержадміністрації будуть спрямовані на подальше зміцнення матеріально-технічної бази закладів освіти, поповнення в них бібліотечних фондів, забезпечення покращення умов доступності до якісної освіти школярів району.

Директор комунальної установи «Голованівський районний центр професійного розвитку педагогічних працівників» Олена Мирошниченко прозвітувала про результати зовнішнього незалежного оцінювання у 2019/2020 навчальному році. Охарактеризувала рейтинги закладів освіти району учні яких брали участь у  зовнішньому незалежному оцінюванні.                 

Проекти рішень з даних питань прийнято одноголосно.

Після засідання колегії з питанням щодо дотримання протиепідемічних заходів у закладах освіти на період карантину виступив Андрій Запорожець, фахівець з охорони праці відділу освіти, культури, молоді та спорту райдержадміністрації, який повідомив про порушення протиепідемічних вимог, виявлені під час спільної перевірки закладів освіти Голованівським управлінням Держпродспоживслужби в Кіровоградській області та відділом освіти, культури, молоді та спорту райдержадміністрації. Андрій Володимирович наголосив про вжиття невідкладних заходів щодо усунення порушень.

Фахівець відділу освіти, культури, молоді та спорту райдержадміністрації Наталія Гонтюк наголосила керівникам закладів освіти на оновленні інформаційних картотек закладами освіти, учні яких у 2021 році здобудуть повну загальну середню освіту, на сайті УЦОЯО.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень