A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Голованівської селищної ради

Районний семінар-практикум учителів  іноземної мови

Дата: 28.02.2020 13:56
Кількість переглядів: 82

 

28 лютого 2020 року у Перегонівському ліцеї відбувся районний семінар-практикум учителів англійської мови. Наталія Миколаївна Ткачук, спеціаліст вищої кваліфікаційної категорії, провела уроки: у 1 класі на тему «Їжа. Моделювання мовних структур: «мені подобається, мені не подобається, чи подобається тобі»; у 6 класі з циклу «Шкільне життя»: «Мій улюблений  урок географії». Враховуючи концепцію Нової української школи щодо формування у дітей динамічної комбінації знань, умінь, навичок, способів мислення, учителька використала активні та інтерактивні підходи для розвитку самостійності учнів (робота в групах, формулювання запитань), організовувала ситуацію для вибору й самовизначення, підтримувала особистісну і групову відповідальність під час виконання творчих завдань, надавала можливість для самостійної роботи і створювала ситуації успіху на уроках.

Педагогиня сприяла ефективній комунікації   під час взаємодії учнів з учителем і учнів між собою, підтримувала толерантне ставлення  до різних позицій , можливості  для висловлювання різних точок зору.

Учителька проявила методичну майстерність і творчість, застосувала різноманітність  методів і прийомів, новизну та оригінальність підходів, допомагаючи учням опанувати мовленнєві навички з англійської мови.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень