A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Голованівської селищної ради

Відзначення Дня захисника України та Дня Українського козацтва

Дата: 15.10.2019 10:23
Кількість переглядів: 71

14 жовтня 2019 року на районному стадіоні «Колос» проведено урочисті та спортивно-масові заходи з нагоди Дня захисника України та Дня Українського козацтва. В заходах брали участь керівництво району, представники установ та організацій селища, учасники антитерористичної операції, учнівська молодь та громадськість.

Розпочались урочистості з святкової ходи за участі прапороносців, духового оркестру, учасників гри «Сокіл (Джура)» та учасників команд.

Зі святом захисників України привітали голова районної державної адміністрації Олег Голімбієвський та заступник військового комісара районного військового комісаріату, учасник АТО Ігор Настасієнко. Керівництвом вручено учасникам антитерористичної операції відзнаки районної державної адміністрації, районної ради та районного військового комісаріату.

Учасники антитерористичної операції отримали подарунки до свята, придбані відділом освіти, молоді та спорту райдержадміністрації.

У пам’ять про тих, хто загинув, обороняючи Україну, учнями Голованівського ліцею ім. Т.Г.Шевченка та професійно-технічного училища № 38 покладено квіти до Меморіального комплексу загиблим учасникам антитерористичної операції.

По завершенню урочистостей розпочалися спортивно-масові заходи за участі 6 команд. У перервах між спортивними конкурсами глядачі насолоджувалися виступами колективу «Троїсті музики» районного будинку культури, вокального гурту «Щедрик» та тріо «Ремікс» Побузького будинку культури.

За підсумками спортивних змагань перше місце та перехідний кубок здобула команда районного відділу управління ДСНС, друге місце – команда відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації, третє – збірна команда райдержадміністрації, районної та селищної рад, які отримали подяки. Відповідно четверте, п’яте та шосте місця отримали команди ТОВ АПК «Розкішна», учасники гри «Сокіл (Джура)» та професійно-технічного училища №38. Всі команди були нагороджені подарунками.

По завершені заходів учасники свята та глядачі мали змогу скуштувати «козацької каші» та шурпи.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень