A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Голованівської селищної ради

"Олімпійський тиждень"

Дата: 20.09.2017 09:54
Кількість переглядів: 73

04-08  вересня у навчальних закладах проходив «Олімпійський тиждень» – спортивно-видовищний захід, спрямований на популяризацію спорту, здорового способу життя та олімпійського руху. Подібні заходи проводяться на всій території України. У нашому районі «Олімпійський тиждень» розпочався 04 вересня у всіх дошкільних та загальноосвітніх закладах спортивно-виховним заходом «Олімпійський урок». Юнаки та дівчата продемонстрували свої вміння у спортивних змаганнях і конкурсах та відповіли на запитання олімпійської вікторини. Закінчився тиждень в закладах відзначенням Дня фізичної культури та спорту.

09 вересня 2017 року спортивну  естафету перехопили дорослі. На районному стадіоні «Колос» відбулися урочистості, присвячені Дню фізичної культури та спорту, на яких були присутні та виступили з вітальним словом Дмитро Рокочук, заступник голови районної ради, та Сергій Туз,  начальник відділу освіти, молоді та спорту. Гості  вручили грамоти відділу освіти, молоді та спорту  Кучмію Юрію, Федеці Оксані, Мирошниченку Вадиму, Грановському Олегу за вагомий особистий внесок в розвиток фізичної культури та спорту. Далі закипіли пристрасті у змаганнях з футболу та під час проведення районної спартакіади працівників освіти.

Переможцями районної спартакіади працівників освіти стали працівники НВК «Перегонівська  ЗШ І-ІІІ ст.-ДНЗ», друге та третє місце відповідно посіли команди НВК «Голованівська ЗШ І-ІІІ ст.ім. Т.Г. Шевченка-гімназія» та Побузька ЗШ І-ІІІ ст. У футбольних змаганнях перемогла команда «Розкішна», гравці «Вікторії» стали другими, команда «Кристал» посіли третє місце. Усі переможці та призери змагань були нагороджені подарунками відділу освіти, молоді та спорту.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень