A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Голованівської селищної ради

Колегія відділу освіти, молоді та спорту районної державної адміністрації 27 вересня 2019 року

Дата: 27.09.2019 12:50
Кількість переглядів: 59

27 вересня в приміщенні Голованівського ліцею ім.Т.Г.Шевченка відбулося засідання колегії відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації, на якому розглянуто питання:

про стан готовності закладів освіти до нового 2019/2020 навчального року;

про підсумки державної підсумкової атестації та результати зовнішнього незалежного оцінювання у 2018/2019 навчальному році;

про підсумки оздоровлення, відпочинку дітей та учнівської молоді влітку 2019 року;

різне.

Працівники відділу довели до відома законодавчі, нормативно-правові документи, що регулюють роботу закладів освіти, зосередили увагу на організованому початку 2019/2020 навчального року, підвели підсумки проведення ЗНО-2019 та оздоровлення, відпочинку дітей влітку.

Заслухавши доповідачів та обговоривши виступи, члени колегії, із врахуванням зауважень, пропозицій та доповнень, прийняли відповідні рішення з кожного із винесених на порядок денний засідання колегії питань.

Проекти рішень одноголосно схвалені членами колегії.

Після засідання колегії відбулася робоча нарада на якій виступила Олена Мирошниченко, завідувач методичним кабінетом відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації, проінформувавши присутніх про конкурс «Учитель року – 2020», звернула увагу на особливості організації індивідуального, дистанційного, домашнього навчання та педагогічного патронажу.

Методист районного методичного кабінету відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Олена Гончарук інформувала про стан виконання плану заходів щодо реалізації Національної кампанії «Стоп насильству» «Булінг».

Про стан забезпечення підручниками закладів загальної середньої освіти у 2019/2020 навчальному році повідомила Ірина Рибак, методист районного методичного кабінету відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень