A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Голованівської селищної ради

Семінар-практикум учителів української мови та літератури

Дата: 06.03.2019 09:49
Кількість переглядів: 74

     6 березня 2019 року в Перегонівському ліцеї відбувся семінар-практикум учителів-словесників з проблеми «Формування ключових компетентностей учнів на уроках української мови та літератури засобами  сучасних освітніх технологій». Учитель цього ж навчального закладу провела урок української літератури у 5 класі на тему «Зірка Мензатюк. «Таємниця козацької шаблі». Пригодницька повість про мандрівку історичними місцями сучасної України». Учні переказували найяскравіші фрагменти твору, створили презентацію і карту про місця подорожі головних героїв, аргументовано висловлювали власну думку щодо проблем, порушених у  творі. Ознайомилися з особливостями епічних творів.

     Учителі, які атестувалися у 2018-2019 навчальному році, поділилися досвідом роботи з проблем: розвиток мислення учнів на уроках української літератури (А.О.Кравченко, учитель Новосільської філії Голованівського ліцею ім. Т.Г.Шевченка); використання інноваційних технологій на уроках української мови та літератури (С.М. Мельник, учитель Люшнюватської філії Побузького ліцею); реалізація компетентнісного підходу на уроках української мови та літератури (Прядка Н.Д., учитель Шепилівської філії Голованівського ліцею ім. Т.Г.Шевченка).

      М.С.Кравченко, учитель Крутеньківської філії Перегонівського ліцею, познайомила словесників з біоадекватним інструментарієм на допомогу філологу. Учитель формує потребу учнів вивчати рідну мову через ейдотехніку.

      У переддень 8 Березня Прядка Надія Данилівна читала свої поезії про кохання, про красу навколишнього світу.

 

  

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень