A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Голованівської селищної ради

В Україні завершилась основна сесія ЗНО – 2020

Дата: 18.07.2020 09:22
Кількість переглядів: 72

17 липня 2020 року відбувся останній іспит з хімії, що проходив вже вкотре в Кропивницькому. Досить мало учнів цього разу складали вищезгадане ЗНО. Всього лише 6 учасників з нашого краю. Трішки більша кількість – 8 дітей – була з фізики. І з інших районів також небагато, тому було ухвалено рішення, що ці предмети складатимуть лише в обласному центрі.

Географію та біологію, іспити з яких абітурієнти писали в нашому районі, відбулись 13 та 15 липня відповідно. До нас приїздили школярі з Благовіщенського, Гайворонського, Вільшанського та Голованівського районів.

Явка учасників була значно вищою, оскільки це профільні предмети, які потрібні дітям безпосередньо при вступах до вишів. На попередні іспити був невеликий відсоток дітей, оскільки цього року всім, хто не вступає до університетів, дозволили не складати ЗНО у формі ДПА.

На жаль, трапився і один прикрий випадок. Під час технічної перерви на іспиті з історії України в одного учасника було вилучено мобільний телефон. Після чого його робота відразу стала анульованою, а на додаткову сесію він не допускається. Через просте недбальство і неуважність дитина втратила шанс на вступ до ВУЗу.

Щодо організаційних питань, то на Голованівщині все відбулось успішно та без будь-яких ексцесів. Інструктори, медпрацівники та діти дотримувались всіх рекомендацій МОЗу. Ми були стовідсотково забезпечені індивідуальними засобами захисту завдяки підтримці районного бюджету та часткових поставок із Одеського регіонального центру оцінювання якості освіти.

Наразі триває реєстрація на додаткову сесію ЗНО. Проте з нашого району ще ніхто не подав свою заявку. Це означає, що всі з усім справились і чекають на свої результати, котрі вже з’являються на особистих сторінках випускників.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень