A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Голованівської селищної ради

Нарада про підготовку закладів освіти району до нового 2019/2020 навчального року та про стан кадрового забезпечення закладів освіти у 2019/2020 навчальному році

Дата: 14.06.2019 09:00
Кількість переглядів: 85

14 червня 2019 року відбулася нарада з питань підготовки закладів освіти району до нового 2019/2020 навчального року та про стан кадрового забезпечення закладів освіти у 2019/2020 навчальному році.

На нараду було запрошено представників Голованівського районного управління Головного управління  Держпродспоживслужби в області.

Під час наради начальник відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Сергій Туз акцентував увагу на тому, що організація початку нового навчального року у закладах освіти району має обов’язково пройти відповідно до норм чинного законодавства. Було детально проаналізовано всі аспекти, які мають взяти до уваги керівники з метою якісної підготовки та створення безпечних умов для здійснення освітнього процесу. Сергій Віталійович зазначив, що минулий  опалювальний  сезон  в  закладах  освіти  проведений  у  штатному  режимі,  без  істотних  недоліків  та  ускладнень.  Керівник  освітянської  галузі  району  у  своєму  виступі  відмітив  також  окремі  недоліки  у  проведенні  опалювального  сезону.  

Начальник Голованівського районного управління Головного управління  Держпродспоживслужби в області Радій Коломійчук розповів про вимоги санітарного законодавства у частині підготовки закладів освіти до нового навчального року.

Методист районного методичного кабінету відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Наталія Лівітчук здійснила аналіз кадрового забезпечення закладів освіти району, зазначивши, що освітній процес  забезпечують 396 педагогічних працівників, порівняно з минулим роком кадрове забезпечення зменшилось на 19 педагогів. Головною проблемою у закладах є нефахове викладання предметів у зв’язку з нестачею кадрів у сільських школах.

Про організацію додаткової посиленої імунізації проти кору в закладах загальної середньої та дошкільної освіти району доповіла методист районного методичного кабінету відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Алла Закалашнюк.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень